onsdag 11 december 2013

Skaldjur på julbordet

Igår var jag med kamrater i EUMA och åt julbord på ett mycket fint och trevligt ställe. Friiberghs Herrgård. Vill tipsa er om detta då ni har den positionen att ni bokar hotell, konferenser och kurser och ibland kan det inträffa i jultid och då kan detta alternativ vara perfekt just för deras julbord. Det är mycket speciellt. Finns många "vanliga" godbitar som alltid finns på ett julbord men så kommer dessa enorma mängder av skaldjur. En kock står och sprättar upp färska ostron bland annat. Det är ju även en dryckesgård, så de är mycket duktiga på vin, champagne och whisky men vi var lugna på den biten igår kväll. Maten lät oss dock väl smaka. Ett tips inför kommande konferenser i era organisationer. Önskar er alla en trevlig onsdag!
Redo för julbord!
Bordet är uppdukat, champagnesill, blev en favorit!

Förser gästerna hela tiden så allt ska vara färskt!

Dignande skaldjursfat!

Är hur mycket ostron du vill!

Ostar i mängd med marmelad och nötröra till!

För den som vill, champagne att köpa!

God Jul - härliga Friiberghs!

Inga kommentarer: