fredag 29 april 2016

Tack för igår!

Regn och rusk, kyla och isande vindar. Men vad gör väl det? Ett riktigt starkt gäng sekreterare bidrog stort till att gårdagskvällen blev så lyckad.

En annan faktor var förstås Kungsörstorp, som var vårt mål för kvällen. Jag, som aldrig varit där tidigare, blev positivt överraskad redan vid infarten.  Anläggningen låg fint vid vattnet och det var lätt att föreställa sig scenerierna en mindre regnig kväll.

Vi blev visade runt av en av delägarna, Johan Dahnsjö, som faktiskt drivit verksamheten i hela 15 år. Han berättade lite om Kungsörstorps historia före och efter hans tid.  Det vi såg var att det fanns gott om rymliga konferensrum liksom mycket fräscha gästrum med detaljer som liksom lyfte inredningen.

Den andra delägaren förestod maten...och här kan man börja tala om lyrik och poesi. Den var god, eller hur?

Slutligen, tack för ett bra möte! För er andra som inte kunde vara med så kan jag meddela att styrelsen inom kort kommer att gå ut med en inbjudan gällande sommaravslutningen som ska hållas på Engsö den 30 maj. Mer information delges i inbjudan

Vi började också tala lite om det förestående jubiléet, nästa år. Vid mötet anmälde sig flera frivilliga medlemmar till festkommittén.

Nästa tillfälle att ses är vid AW den 20 maj. Hoppas fler av er vill och kan delta!

Här nedan lite bilder från gårdagskvällen.

Med önskan om en bra helg och Valborg!

Hälsningar Styrelsen
genom Gene Liljegren





Inga kommentarer: