torsdag 1 september 2016

Rapport från styrelsemöte 2016-08-31

Hej allesammans, hoppas ni haft en riktigt bra sommar!

Kvällens styrelsemöte hölls hos Anette på Bombardier och var ett långt men givande möte. Vi höll på i över tre timmar och hade nog kunnat sitta ännu längre men tvingades hålla de sista punkterna kortfattade, annars hade en övernattning krävts!

Vi finslipade höstens program, och talade också om några extraaktiviteter vi inbjudits till - inbjudan kommer! Nästa medlemsaktivitet hålls den 7 september då vi har sekreterarlunch på Scandic klockan 12 - från styrelsen kommer Elisabet Olsén och jag själv. Välkomna alla som vill och kan!

Aktiviteten efter det är ett studiebesök på VLT den 28 september. Vi ska kolla upp ett bra ställe att äta på efteråt och återkommer med den informationen i en kommande inbjudan. Denna aktivitet är gratis men maten står var och en för.

Helen G kom till kvällens möte och rapporterade om hennes arbete med hemsidan vilket resulterade i att vi bestämde oss för en leverantör. Några funktioner behövs dock kollas upp. Helen återkommer.

Vi talade också om det kommande jubiléet. En festkommitté utsågs vid medlemsmötet i Kungsörstorp i våras och den gruppen har sedan dess tittat på ett alternativ som är attraktivt och som de kommer att hålla kontakterna med. För att få en uppskattning om hur många av er som är intresserade av att följa med, kommer en intresseförfrågan utsändas före årsskiftet.

Nästa styrelsemöte kommer att hållas den 26 september.

Hälsningar Styrelsen
genom Gene




Inga kommentarer: