lördag 12 november 2016

Steam Hotel 26 oktober 2016 samt föreläsning av David Stiernholm 10 november 2016

Onsdagen den 26 oktober samlades vi, ett tjugotal medlemmar, vid Peabs huvudkontor vid
Björnövägen, ett stenkast från Kokpunkten och platsen där The Steam Hotel ska uppföras och invigas 2017.

Vi blev väl mottagna av säljarna Karin Karlsson och Marlene Meineche samt Kai Pasma, VD, som gav oss information om hur det är tänkt att hotellet ska se ut och också en historisk tillbakablick på Ångkraftverket och dess glansdagar.

En stor buffé med tillhörande drycker av olika slag väntade och smakade gott inne i värmen.

Sedan väntade en rundtur. På med hjälm och skyddsväst och skor! Tjugo modiga medlemmar skramlade upp i en bygghiss till 18 våningen. Med på den resan följde även Peabs platschef Håkan Söderberg som visade oss runt på några olika våningar. Det kommer att bli lokaliteter med en speciell karaktär beroende på att de inte får förändra byggnadens utseende i allt för hög grad. Utvändigt tegel måste finnas kvar osv.

En lyckad kväll avslutades vid 19.30 tiden. Eventuellt väntar en inbjudan till oss när hotellet är öppnat, vi ser fram emot det!





Torsdagen den 10 november träffades vi 17 medlemmar med 7 gäster på ABB Meeting Point för att höra på en mycket intressant föreläsning. Det var David Stiernholm som under en försvinnande kort timme lärde oss hur vi skulle kunna få "superstruktur" både på jobbet och hemma. Tror att det fanns små guldkorn till alla att ta till sig utav hans ord. Kvällen avslutades med goda smörgåsar och en god Brownie.


Hälsningar Styrelsen genom Gene Liljegren

Inga kommentarer: