tisdag 24 maj 2016

Rapport från styrelsemöte 2016-05-23

Hej alla i sommarvärmen!

Igår kväll träffades styrelsen för möte hos Gunilla på Robot System Products, Tunbytorp.

Helen Gustafsson, vår webmaster,  var inbjuden till mötets första riktiga punkt där hon lämnade lite information kring vilka leverantörer av hemsidor som kan vara intressanta för vår del. Det är en del pyssel med att välja rätt leverantör, vi vill ju att det ska bli någon som kan uppfylla alla de kriterier vi tycker är viktiga. Hon kommer att fortsätta sitt arbete med det och ska även göra en del tester.

Vi fortsatte sedan med att ge oss i kast med höstprogrammet. I nuläget är 3 av 5 punkter spikade. Vi väntar på en del besked osv. Vår förhoppning är att sända ut programmet inom någon/några veckor.

Sedan talade vi lite om vår senaste aktivitet som var AW på Kajplats 9, förra fredagen. Tyvärr var det lite dålig uppslutning men trots lite regndroppar i början av kvällen så var det varmt och mysigt inomhus för oss som kunde komma. Ibland passar aktiviteten och ibland inte, så är det ju.

Ett tråkigt bud har nått oss i styrelsen att en av våra senioritor inte längre finns med oss;

Yvonne Nordlöf


Vi i styrelsen beklagar sorgen och skänker tankar till dem som kände henne, bland oss, och  till hennes anhöriga och övriga vänner.


När försommaren är som vackrast pågår livet, både glädje och sorg.

Gå ut och njut när tillfälle ges och hoppas vi ses på sommaravslutningen på måndag på Ängsö! Vi är rätt många anmälda.

Hälsningar styrelsen
genom Gene

1 kommentar:

Anonym sa...

Tråkigt att höra om Yvonne. Jag beklagar sorgen o skänker en tanke till de anhöriga o hennes nära vänner.
Hälsningar Raili