tisdag 7 mars 2017

Årsmöte 22 februari 2017

19 sekreterare träffades ikväll på Elite Stadshotellet där Nadja Schmidt och Cem Gurler mötte oss för en visning av hotellrum och konferensdel. Sedan vi sekreterare var där senast (tror det var vid ett årsmöte runt 2013?) har flera delar av hotellet renoverats.

Vårt årsmöte hölls i Skära Salongen och Ulrika Lillieroth valdes till ordförande för mötet och Monika Koerfer till sekreterare. Den nya hemsidan presenterades under punkt 7 av Webmaster Helen Gustafsson som också uppmärksammades för hennes värdefulla insats med en present och en gemensam skål.

Hemsidan har sedan länge varit något som styrelsen velat ta fram. På styrelsens workshop 2015, hemma hos Monika Koerfer, började det arbete som ledde fram till dagens resultat, något som vi i styrelsen är väldigt glada för.

Hemsidan är tänkt att fungera som en gemensam yta där vi kan informera, lagra dokument och bilder, styras till bloggen och intressanta länkar. Tanken är också att den ska kunna attrahera nya medlemmar. När det gäller anmälningar så kommer ett mejl från styrelsen ändå gå ut till samtliga inför aktiviteter för säkerhets skull, tills vidare.

Ett visitkort med föreningens kontaktuppgifter har tagits fram, något som kan användas i marknadsföringssyfte och till presumtiva medlemmar, är tanken.

På årsmötet fastslogs att en högre avgift kan debiteras vid dyrare aktiviteter.

Önskemål framfördes om att vid ett kommande medlemsmöte diskutera föreningens namn, hur vi ska värva nya medlemmar samt årsavgiften.

Kvällen avslutades med en god middag i "Biblioteket".


Gene


Inga kommentarer: