torsdag 6 april 2017

Rapport från styrelsemöte 2017-03-30

Den här gången samlades vi hos Gunilla på Robot Products i Tunbytorp.

Vi började med att tala lite om årsmötet (22 feb Elite Stadshotellet) som var lyckat då vi med Helen Gustafssons hjälp blev klara med hemsidan och kunde dela ut våra nya visitkort som Anette ordnat. Vi blev 19 stycken som deltog och det var jätteskoj att vi blev så många.

Sämre var det med anmälningarna till den aktivitet som skulle ha hållits hos Nancy & Samuelssons den 23 mars så det blev inställt. Vi i styrelsen funderar på vad som inte fungerade den gången. Vid medlemsmötet på Aronsborg i höstas var deltagarantalet också väldigt lågt liksom på Scandic i januari.

Vi kommer att sända ut en enkät tillsammans med inbjudan till medlemsmötet den 24/4 där våra medlemmar får tycka till kring våra aktiviteter. Vi i styrelsen vill förstås att så många som möjligt gillar våra aktiviteter och kan delta men det är ju naturligtvis så att ibland kan man inte och alla aktiviteter passar ju inte alla.

Medlemmarna kommer att få en inbjudan till föreläsning och medlemsmöte den 24 april i dagarna.
Det går bra att ta med en vän att delta vid förtäring/föreläsning. Anmälan görs till Elisabet som vanligt, när inbjudan skickats ut.

17.30 Vi träffas på ABB Meeting Point och börjar med förtäring
18.00-19.00 Föreläsning av Eva Jovanovic

Medlemsmötet börjar klockan 19.00 och är endast till för medlemmarna. Vi kommer bl a ta upp utslaget av enkäten.



Gene Liljegren

Inga kommentarer: