onsdag 17 maj 2017

Rapport från styrelsemöte 2017-05-10

Mötet som hölls hos Elisabet på ABB blev ett extra långt och avslutades ca 21.15.


Förutom sedvanliga punkter, gick vi igenom svaren på den medlemsenkät vi sände ut i april och arbetade fram våra kommentarer.


Enkäten skapades för att vi i styrelsen ville veta lite mer om vad våra medlemmar tycker om våra aktiviteter och andra frågor såsom namnet på föreningen t ex. Vi har också funderat över vad det är som gör att vissa aktiviteter har ett högt deltagande och andra inte.


Resultatet visar, trots höstens låga medlemsdeltagande på några av aktiviteterna, att medlemmarna (de som deltog i enkäten) ändå till 92% är nöjda/mycket nöjda med det som anordnas. Styrelsen tänker att, precis som många angett,  det är mycket annat som styr om man kan delta eller ej. Man är uppbokad på annat, familjen etc. Det är glädjande att så många av medlemmarna tog sig tid att svara på enkäten och också kom med synpunkter - det är ju det vi som styrelse har att jobba med framöver!


Vi diskuterade också om vi skulle kunna ha en träff framöver där vi bara umgås och har tid och prata, medlemsfrågor, och lära känna varandra.


Snart är det dags för Våravslutning och vi pratade om de alternativ vi kollat upp. Det kan bli så att vi håller oss i Västerås denna gång och gör en rolig aktivitet för att sedan äta en gemensam middag någonstans. Information kommer så snart vi är klara!


Det är dags att betala resterande summa för jubiléumsaktiviteten, vi sänder ut något i nästa vecka.


Nästa gång vi ses är på VLT den 18 maj!


Hälsningar Styrelsen


/gm Gene







Inga kommentarer: