lördag 20 maj 2017

Besök på VLT 2017-05-18

Tolv medlemmar mötte upp utanför VLT-huset vid 17.30-tiden. Vädret hade helt plötsligt slagit om och i stället för iskallt var det nu mycket varma, nästan tropiska vindar, i luften.

Svante Grahn, administrativ redaktionschef, mötte oss och ledde oss damer upp två våningar. (Han glömde trycka upp oss i hissen men vi fixade det ändå ).

Uppe i redaktionen fanns chefredaktör Daniel Nordström på plats och vi fick en presentation av VLT, dess nuvarande stab,  lite historik samt ett framtidsperspektiv. Det var helt OK att ställa frågor under presentationens gång och vi undrade lite över fördelningen nätprenumeranter/papperstidningsprenumeranter, om det finns någon anställd som korrekturläsare, vilka tidningar som ingår i MittMedia samt en hel del andra frågor. Finns det någon papperstidning kvar om 20 år?

Dessa båda herrar verkade uppskatta vårt intresse för redan morgonen därpå skrev redaktionschefen ett tackmejl (och jag som precis skulle sända ett till dem!) där han skrev att det hade varit ett nöje att träffa ett så intresserat gäng damer och att han tyckte det verkade som vi i vårt nätverk hade det väldigt trevligt.

(Han skrev också att på deras senaste studiebesök så somnade en tredjedel...men de hade å andra sidan varit över åttio....☺)

Efter studiebesöket tog vi plats på restaurang Bianci, våning 1 i samma hus. Där åt vi anti-pasti, pizzor, pasta, vitlöksdoftande kronärtskocksröra bl a. Till det en del Spumanti och annat.






Vi ses på Våravslutningen den 31 maj!


Hälsningar Styrelsen

/gm Gene


Inga kommentarer: